Menu
EUR
Elke week nieuwe collectie!
  • Snelle verzending , binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzenden, bij besteding van 100 euro of meer
  • Meld je aan en ontvang 10% korting
  • 14 dagen ruilen en retourneren

Disclaimer

 

CHICKZ streeft er naar om op deze website betrouwbare en actuele informatie te verschaffen. Ondanks dit kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze wordt ontvangen en/of juist is in de context waarin deze wordt gebruikt.

CHICKZ kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de informatie, noch voor schade (in welke vorm dan ook), direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van deze site.

CHICKZ accepteert dan ook geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en voor onjuiste informatie van derden* waarnaar in deze site verwezen wordt. CHICKZ kan geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid of enig ander aspect van deze informatie.
 

Hyperlinks

Bepaalde hyperlinks in deze website verwijzen naar websites van derden waarop CHICKZ geen invloed heeft. Wij kunnen daarom geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden.
 

Privacy

Alle gegevens die u invoert, zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan CHICKZ zijn verstrekt. Dit houdt tevens in dat CHICKZ zonder uw toestemming uw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stelt.
 

Copyright

Niets van deze website mag zonder toestemming van de rechthebbende worden overgenomen.
 

Juridische geldigheid van de disclaimer

Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking
hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect
zijn en/of in strijd met de wet zijn, heeft dat geen effect of invloed op andere
uitingen die elders op deze website worden gedaan.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »